Kwaliteiten

Ruime ervaring

Jan-Willem van Iersel heeft ruime ervaring als interim jurist bij het gemeentelijk grondbedrijf, onder meer bij de gemeenten Utrecht, Breda, Zwolle, Gouda, Arnhem, Culemborg en Ermelo.

 

Aantrekkelijk tarief

Een eenmanszaak  kent nauwelijks "overhead" en daarom is Jan-Willem in staat om zijn diensten tegen een aantrekkelijk en concurrerend tarief aan te bieden. Rechtstreekse inhuur dus zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau betekent een uurtarief "sec" dus zonder opslag voor een derde partij.

 

Flexibiliteit

Opdracht en contractvorm zijn volledig vrij en aanpasbaar aan uw ondersteuningsbehoefte. Van 1 uur tot een jaar of langer. De werkzaamheden kunnen worden verricht vanuit standplaats Zeist of bij u op kantoor.

 

Groot bereik

Gezien de standplaats in het midden van het land liggen veel potentiële opdrachtgevers binnen een bereikbare afstand.

 

Netwerk

Jan-Willem van Iersel biedt zijn diensten aan vanuit een eenmanszaak (Van Iersel Juridisch Advies) maar dat betekent niet dat hij er alleen voor staat. Zo beschikt Jan-Willem over een uitgebreid netwerk van vastgoedjuristen/ rentmeesters. Hiervan kan gebruik worden gemaakt voor een inhoudelijke terugkoppeling, een extern advies of een tijdelijke uitbreiding van de capaciteit. Mocht Jan-Willem u niet rechtstreeks kunnen bedienen dan bestaat altijd de mogelijkheid dat hij u doorverwijst naar een andere geschikte jurist uit zijn netwerk.

 

Actuele kennis van zaken

Jan-Willem is onder andere lid van de Vereniging voor Bouwrecht, van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, het Nederlands Register voor Vastgoedtaxateurs en de stichting Vastgoedcert. In deze hoedanigheden gelden zware kwaliteitseisen en verplichtingen tot permanente educatie. Daarmee is de meest actuele kennis van zaken gewaarborgd. Dat is belangrijk want het recht rond grondbeleid en bouwrecht is voortdurend aan veranderingen onderhevig.

 

Professioneel: geldige VAR-verklaring en BAV

Jan-Willem van Iersel is uiteraard in het bezit van een geldende VAR-verklaring. Zo loopt u als opdrachtgever geen onnodig risico ten aanzien van de eventuele afdracht van sociale premies.

Jan-Willem van Iersel heeft bovendien een ruime beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

U zoekt een gekwalificeerd jurist planschade?